Instrumentul de autoevaluare a comunităților Restart+

Acest instrument de autoevaluare este conceput pentru a vă ajuta să  analizați punctele forte și nevoile comunității dvs., precum și să vă evaluați propriile abilități în ceea ce privește regenerarea comunității. Acesta nu este menit să fie un test, astfel încât nu există răspunsuri corecte sau greșite.  După ce ați răspuns la întrebări, vă vom ghida către suportul de curs adecvat pentru dvs., din cadrul resurselor educaționale Restart+, unde puteți găsi asistență relevantă. Toate resursele noastre pot fi utilizate gratuit de către dvs. sau comunitatea dvs.

Instrumentul de autoevaluare nu colectează și nu utilizează date cu caracter personal de la dvs., iar rezultatele sunt doar pentru informațiile dvs.


Step 1 of 10 - Secțiunea 1 - Despre comunitatea dvs.

  • Secțiunea 1 - Despre comunitatea dvs

    Felicitări pentru succes! De ce nu aruncați o privire la lucrurile care se întâmplă în alte comunități puternice, în special referitor la sustenabilitate, pentru a vă oferi o perspectivă proaspătă. Veți găsi studii de caz în „Modulul 1 - Introducere în construirea comunităților durabile” și pe tot parcursul cursului. Puteți găsi util și „Modulul 6 - Susținerea succesului și planificarea viitorului”.
    Felicitări! De ce să nu aruncați o privire la resursele noastre online pentru unele idei proaspete și abordări inspiraționale pentru durabilitatea și regenerarea comunității din întreaga Europă?